Innehåll


RSS 2.0

Marsvinspicknick i köket

Marsvinsmamman har varit här sedan igår och idag har hon inte gjort annat än att tjatat om att klappa sina älskade Piff och Puff.

Piff och Puff fick komma ut ur buren men Lovis fick stränga order om att INTE röra vare sig deras lilla hus eller marsvinen så länge dom inte själva kom ut från sitt gömsle. Så här roligt var det:

     

Hon började med att leka tittut för marsvinen kikade ju fram lite då och då i öppningen till huset. Hon tröttnade så småningom och ville ha en egen filt och eget "godis" så det blev en liten bytta med gröna ärtor som hon stoppade en in till marsvinen, en till hunden Kelly och en till sig själv tills de var slut. Eftersom den lilla marsvinsmamman inte kunde sitta still mer än 5 sekunder i taget så vågade sig inte marsvinen ut så länge hon satt kvar och hon var väldigt arg på sin mormor för att hon inte fick hålla i dem.

Senare under dagen när de haft det lugnt i buren ett tag så fick de komma ut och sitta i knät och så mycket pussar har nog aldrig marsvin fått tidigare :)


Kommentarer
Postat av: lars

Underbar bildserie.

2012-02-07 @ 12:46:32
URL: http://pappahumor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback