Innehåll


RSS 2.0

Lovis i Gamlamorfars museum

Idag har mormor och Lovis varit i Gamlamorfars Mercedes museum. Det var väldigt spännande och det fanns mycket att titta på.




Många tanter och farbröder som tyckte om Mercedesbilar var där för att titta. Lovis började först med att titta på lite andra saker än bilar.




Det stod en pojk med cykel bland bilarna, hon petade lite på honom och funderade på om han kanske ville ha en kram.




Under en annan bil stack det fram ett par ben... tanten hade nog fått stopp på sin bil.





I en del bilar kunde man spegla sig - det var kul...





...tyckte Lovis och traskade vidare bland bilarna och alla antikviteter.





Till slut hittade hon en lagom stor Merca som hon glatt klättrade upp och poserade på :)





På övervåningen av Mercedes ladan är köket och det var dags för kaffe och fika för alla tanter och farbröder så Lovisen fick rycka in och hjälpa gamla moster Agneta att servera kaffe.







Tanterna och farbröderna tyckte kaffet var gott och de hade aldrig sett någon så söt kaffeflicka (haha) förut (och då menade de INTE mormorn).




Lovis fikade med moster Annicka. Det blev både kex och bulle.






Efter fikat var det dags att prova gunghästen. Lovis som tycker om fart intog galoppstilen, karriär som jockey kanske inte är så långt borta.














Sedan tog mormor några till foto på morfars bilar innan det var dags för en trött Lovis och mormor att åka hem.

Brum, brum.. sa Lovis :))


Kommentarer
Postat av: Tessa

Jag vet inte om det är min dator men nu är din sida lite svår att ladda och sedan scrolla på.. fråga någon annan också för säkerhetsskull. Men vilken dag ni har haft du och Lovis och är det din morfar som har startat det muséet? vilken bilskatt och jaa, Lovis var ju som vanligt helt bedårande :-D

2011-04-17 @ 01:16:33
URL: http://tesza.bloggspace.se
Postat av: Anonym

Ja, Tessa jag vet inte varför bloggen stökar, har rensat bland koderna m.m hittar inget fel.

Det är min pappas bilar - alltså Lovis gamlamorfar, han har iordningställt en gammal ladugård till en form av museum där han förvarar sina bilar + en massa annat. Alla som vill får komma dit och titta det kostar inget - han tar inget inträde eller så i stället har han satt upp en låda där han tar en frivillig besöksavgift på 20 kr som går oavkortat till behövande barn. Förförra året blev det 15000 som han gav till BRIS och förra året blev det 20000 kr som han delade på - hälften till barncancerfonden och hälften till "min stora dag" (för sjuka barn).

Du kan läsa mer om du vill om hans insamling samt hans bilar på hemsidan: matsharrysson.se

2011-04-17 @ 13:17:23
Postat av: Tessa

Ja men den sidan måste jag kolla på... vilken grej och vad fina bilar och vad fint att han låter allmänheten se dem gratis :)

I dag satt Erika och kollade på bilderna på Lovis och blev helt "Lovis sjuk" och sa: Mamma du fattar inte vad go hon är och man vill bara busas och gosas med henne HELA tiden :-D

2011-04-17 @ 23:54:53
URL: http://tesza.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback