Innehåll


RSS 2.0

Klass 3 varning för orkanen Lovis!!

Gudrun, Per, Hanna och alla ni andra små-orkaner som virvlat förbi - släng er i väggen för här kommer orkanen Lovis. Hon drog in i söndags och vägrar släppa taget, allt som kommer i hennes väg bryts ned i minsta detalj.

När man drar en suck över att precis lyckats rädda kristallvasen har hon snabbt förflyttat sig till andra delen av rummet och håller stolt upp en av krukorna med orkidéer. Minsta lilla märkning på leksaker i form av klistermärke el dylikt är minutiöst bortpillad, tejparna på blöjan dras av i ett nafs - hon lyckades till och med komma på att hon kunde pilla hål på blöjan och krafsa ut ludd - nu pratar vi dyraste blöjmärke á la 2010.

Men "Cirkus Lovis" är obetalbar, man har inte tråkigt en sekund, det breda leendet och busminen som charmar alla går inte att motstå - Lovisbus i mitt hus!




Så här ser hon ut när hon ska sova... efter tre försök gav "mormorn" upp och
tog fram kudde och filt och lade på golvet. I stället för att sova har hon försökt
krypa in i kattens lilla bur, tagit dockan i ena benet och slängt i väg,
 satt leksaksbåten på huvudet och pillrat noga mellan alla tårna - kanske
kunde hitta lite ludd där med!





Vad mer har hänt - jo hon har sagt "Lovis", "mormor" och "hej då" samt ätit bokstavskex med näsan. Just nu "jazzar" hon och Alexander till stereon på högsta volym. Jodå, hon är en riktig liten "rocker" också! Har beställt en bättre kamera så det slipper bli suddigt vid minsta rörelse då ska jag allt försöka få lite "blöjrockerbilder".

Med en Lovis i huset tar man en urinvägsinflammation med en klackspark :)) I morgon ska tydligen "pappan" komma och hämta yrvädret - usch vad det ska bli tomt och tyst. Tack vare snökaos har hon fått stanna en dag extra - vet inte vad vi ska ta till mer - orkaner verkar ju inte föräldrarna backa för, får klura ut nåt!

Nej, nu måste jag sluta - cirkusföreställningen är långt ifrån slut och orkanen verkar öka i styrka.


Tack och hej - leverpastej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback