Innehåll


RSS 2.0

Hemmaspa

En kväll helt för sig själv med hårinpackning, ansiktsbehandling, fotbad/massage, avslappnande bad och skön musik - helt underbart och lyxigt! Är man två kan man hjälpas åt eller ta varsin kväll där den ena får ta hand om den andra.

Vad kostar det? Ja, nästan ingenting om inte kylskåpet är helt tomt.

Hårinpackning som ger glans och fukt:

1 dl olivolja
1 äggula
1 msk honung

Blanda och massera in i håret har du långt hår vrid i hop håret uppe på huvudet och sätt fast med hårband, täck med handduk, låt sitta så länge du orkar eller under tiden du tar ett avslappnande bad :) Tvätta ur med schampo, vill du inte ha rester kvar i håret tvätta minst två gånger.

Ansiktsmask/rengöring:

Jag brukar använda äggvita, honung, citron, men följ länken här så hittar du massor av recept för olika hudtyper Nyfiken Vital 

Fotbad + fot/handskrubb:

Tallsåpa, lite olivolja och lite salt i en balja med varmt vatten, sitt i ca tjugo minuter och skrubba sedan fötterna med en blandning av socker och honung. Massera skrubba även händerna när du är klar med dina fötter. Efter detta är dina fötter mjuka som på ett spädbarn :)

"Spa-bad":

Har du badkar så passa på att ta ett skönt bad medan hårinpackningen verkar.

Här finns tips på vad du kan ha i badet: Nyfiken Vital


Under tiden du har din spa-kväll så lyssna på skön musik kanske lite avslappnande klassisk spa-musik. Via spotify kan du gratis få tillgång till en mängd underbar musik för avslappning. Tips - sök på SPA i sökrutan (http://www.spotify.com/se/)

Vill man köpa färdiga produkter till sitt eget hemma-spa rekommenderar jag LUSH - helt underbara produkter!

Ha en helt underbar kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback