Risgrynspudding
Idag var det dags för risgrynspudding och det var återigen Christer med sin blogg (http://blogg.erngren.com/) som inspirerade mig. Brukar göra risgrynspudding i samband med att jag gör risgrynsgröt men har aldrig tidigare gjort enligt recept, jag brukar "höfta" till med ägg och grädde lite som jag tycker. I det här receptet var det fint hackad mandel vilket jag ej haft i puddingen tidigare och stället för blåbärsås hade jag hallonsylt - det smakade väldigt gott och jag har ätit minst en portion för mycket!
Borde strunta i att lägga ut bilder när det på blogg.erngren.com finns proffsbilder - men i alla fall - så här ser min risgrynspudding ut.
Precis uttaget från ugnen
Hallonsylt är favoriten och som vanligt äter jag på en av assietterna
från Grön Anna servicen.
Va gott det ser ut, nu blir jag också sugen att göra pudding, mycket bättre än bara risgrynsgröt till jul.
Hej! Det där ser ruskigt gott ut! Det finns inte möjlighet att man kan få låna receptet? :-)