Innehåll


RSS 2.0

Risgrynspudding

Idag var det dags för risgrynspudding och det var återigen Christer med sin blogg (http://blogg.erngren.com/) som inspirerade mig. Brukar göra risgrynspudding i samband med att jag gör risgrynsgröt men har aldrig tidigare gjort enligt recept, jag brukar "höfta" till med ägg och grädde lite som jag tycker. I det här receptet var det fint hackad mandel vilket jag ej haft i puddingen tidigare och stället för blåbärsås hade jag hallonsylt - det smakade väldigt gott och jag har ätit minst en portion för mycket!

Borde strunta i att lägga ut bilder när det på blogg.erngren.com finns proffsbilder - men i alla fall - så här ser min risgrynspudding ut.



Precis uttaget från ugnen





Hallonsylt är favoriten och som vanligt äter jag på en av assietterna
från Grön Anna servicen.


Kommentarer
Postat av: Anders och Birgitta

Va gott det ser ut, nu blir jag också sugen att göra pudding, mycket bättre än bara risgrynsgröt till jul.

2010-12-21 @ 13:42:52
URL: http://husbilsliv.blogspot.com
Postat av: Elvy

Hej! Det där ser ruskigt gott ut! Det finns inte möjlighet att man kan få låna receptet? :-)

2014-10-02 @ 17:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback