Innehåll


RSS 2.0

Efterlysning - Gunde Svan??

"Mora-Nisse" - Nils Karlsson, Sixten Järnberg, Thomas Wassberg och Gunde Svan... men sen då?? Vart har dom tagit vägen dom där som levde för sin sport, käkade havregrynsgröt och tränade lite mer än dom andra? Vi behöver en ny Gunde Svan - måste väl finnas någon som kan ta täten? Tycker om Marcus Hellners inställning men kaxighet håller inte förrän man bevisat att man är bäst, tror och hoppas på Marcus men tona ner och kör i stället - det gäller att ge lite mer än alla andra.

Herrarna behöver en "Kalla", Charlotte Kalla en otroligt underbar förebild för både tjejer och killar, ödmjuk inför sin egen styrka och storhet går hon in och kör skidor på ett sätt som det var länge sedan man skådade som svensk. Påminner om Magdalena Forsberg - skidskytte - får vi någonsin en sådan tjej igen?

Charlotte och Marcus - ska bli spännande att följa - kanske är det någon av dessa två som kan axla de forna hjältarnas mantel! Finns fler för att nämna någon - Emil Jönsson i sprint, Helena Jonsson, skidskytte som vann världscupen - bragdguld mm, men för att ta över den ärofyllda manteln måste det hålla mer än en säsong - så upp till bevis, kom igen nu tjejer och killar, vårt nordiska klimat visar sig från sin bästa sida när det gäller vintersport - så det är nu det gäller!




Kommentarer
Postat av: Tessa

Ja dessa herrar hade ju "personlighet" också som gör att man minns dem :-D

2010-12-07 @ 11:22:19
URL: http://tesza.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback