Innehåll


RSS 2.0

Gustavs grabb - Leif GW Persson

Boken "Gustavs grabb"av  Lef GW Persson. Ja, vad ska man säga, Leif berättar sin historia som han uppfattar den (hans egna ord). Intressant få läsa den och få en bredare bild av honom som människa och han skriver verkligen rakt på sak om sin syn på människor i hans närhet både kända och okända.
Tycker dock att han förstorar upp sin sk "klassresa" då han i mina ögon hade en ganska god barndom, familjen hade stor lägenhet och sommarställe (inte alla som hade råd med det) samt en välbärgad morfar, men i jämförelse med klasskamrater som kom från "rätt" område i Stockholm så är det så klart skillnad.

Min känsla genom boken är att författaren har ett stort behov av att framhäva sin klassresa och sin egen kompetens. Troligtvis efter vad som framkommer i boken så är Leif GW Persson ingen lätt person att leva med och den den perfektionism och korrekthet som är viktig för honom när det gäller hans arbete gäller inte när det kommer till hans förhållande till kvinnor ej heller äktenskap. Leif är i boken mycket ärlig och berättar öppenhjärtligt om sina tillkortakommanden i många avseenden.
Absolut värd att läsa.
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback