Innehåll


RSS 2.0

Mångkampande charmtroll!

Har varit barnvakt åt underbara, söta, härliga Lovis hela veckan. Hon är helt otroligt charmig och ger ett leende så fort man bara ger henne en blick men oj vilken energi! Hennes pappa säger bestämt att hon ska bli friidrottare och ja, det är väl möjligt men då blir det nog mångkamp för hon kan nog omöjligtvis hålla sig till en gren. Kast kan hon redan - grejerna far överallt här hemma, hopp har hon testat från sängen, sprint är inga problem - det är nätt och jämnt man hänger med henne krypande och ta sig över häckar lär hon klara galant då hon gång på gång envisas med att krypa över pallen i stället för runt - så vad månde bliva.

Hon är endast sju månader men verkar tro att hon är minst ett år, försöker ställa sig upp mot allt hon kommer åt och hon är envis som få och stark som en oxe - problemet är när hon väl lyckas resa sig vet hon inte hur hon ska sätta sig igen... som sagt hon ger sig på mer än vad hon har förstånd för det lilla livet.

Frågan är hur lång/kort kommer den lilla mångkamperskan bli.. hon är ju inte direkt någon jätte nu och mamma är endast cirka 158 cm men pappa är hela 190 cm lång....  pappan hävdar bestämt att storleken inte spelar någon roll :))

När man håller henne i famnen, vänder hon huvudet mot en och "snusar" med sin lilla näsa mot mig.. åhh, då vill man bara krama henne.

Så klart blir jag trött, är just nu väldigt, väldigt trött men det spelar ingen roll, jag vet att när jag går upp med henne i natt och när hon vaknar vid sextiden i morgon bitti så kompenserar hon allt med sitt härliga gosiga skratt och när hon trycker sin lilla näsa mot min strax innan hon somnar.. då finns det bara hon och jag. I morgon ska vi fortsätta titta på EM i friidrott - hon vill se ALLA grenar så hon kan klura ut fler övningar här på vardagsrumsgolvet. Ja, vad gör man inte för sina barn... barnbarn menade jag ;)

Underbara söta härliga unge jag är så glad att du finns!

 



Lite suddigt.. men som sagt hon är ju inte still :)





Ska ta några kort när hon kör sin "mångkampsträning" någon dag. Här
är det en trött liten Lovis som tycker att det räcker med träning för idag,
även om man är liten och tuff så måste man ge upp någon gång ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och "snusa" på en liten bebis och inte tänka på något annat!

GodNatt


En tjej, en hund, en husvagn - vilken grej!

Kolla in en häftig tjej hon gjorde ordning en husvagn, köpte en hund, sa upp sig från jobbet och gav sig iväg!

Go, Nathalie!

http://entjejenhundenhusvagn.blogspot.com/


Hundgöra

Det finns tre hundar i familjen och för tillfället bor alla tre hemma hos oss då dotter och svärson håller på att flytta. Alla tre hundarna är stora hundar så ni kan själva räkna ut hur det ser ut i hallen och det är tur att det är klinkers på golvet som står emot stora tassar med smuts och grus.

Vi börjar med Mr. Grim, jätten i sammanhanget - det är svärsonens hund en blandning av Vit Herdehund och Schäfer vilken är STOR och svart.

 



 Grim är sex år gammal och en trogen följeslagare till sin ägare som han lyder blint, ja förutom när någon katt inskränker på hans revir :) Han ligger gärna inne på hallgolvet och är nöjd bara han får gå ut och göra sina behov. Tyvärr så dras Grim med diverse allergier/överkänslighet som yttrar sig i klåda och kraftiga röda hettande hudutslag men efter många veterinärbesök och mycket noga utprovad diet så hålls det nu i schack med hjälp av kortison.

Nummer två i skaran är härliga "korthårig collie/shcäfer blandningen" Vilda som är min dotters hund. Hon är två och ett halvt år och väldigt lydig och följsam, verkligen tacksam att umgås med.

 

 




 Vilda är inte helt olik en "vildhund" med sina stora öron och fläckiga teckning ;)

Sist men inte minst har vi husets egen blondin-Kelly som är en golden/labbe/shcäfer blandning på sju år.

 



 

Kelly är en hysteriskt glad hund som älskar allt vad människor heter och som självklart tror att alla också älskar henne ;) Hon är lite mitt dåliga samvete då jag borde lagt mycket mer tid på att träna henne när det gäller möte med andra hundar när hon är kopplad. I koppel skäller hon hänsynslöst på andra hundar samma sak när andra hundar passerar trädgården, i löst tillstånd rusar hon fram gläfser lite och hoppar mest runt i hopp om att få leka. Många - speciellt de med lite mindre hundar - tror att hon är livsfarlig när jag vid promenad passerar dem med en hysteriskt skällande och dragande hund samtidigt som jag skäms för hennes beteende.

När jag går med henne lös i skog och mark följer hon mig slaviskt och kommer direkt på inkallning - sköter sig exemplariskt utom när vi ev. möter annan hund som hon självklart ska fram till. Däremot här hemma i trädgården om hon lyckas ta sig ut så gör hon ett varv i kvarteret och kommer inte förrän hon tagit en runda i alla grannars trädgårdar. Hon vet till exempel precis vilka grannar som har katt - alltså där det finns kattmat i köket - hos dem öppnar hon ytterdörren (ja hon öppnar dörrar både inåt och utåt) och ser till att hon får sig ett skrovmål. Här hemma gick det så långt att hon till och med vred om låset på insidan för att ta sig ut - har dock lyckats få henne sluta med det - i grannskapet går hon under smeknamnet "utbrytardrottningen". I trädgården har hon tagit till alla medel för att ta sig ut - under staket, hoppar över 1.20, drar grindar åt sidan, trycker ner staket, går via dammen vintertid o s v. Har nu en frist då jag åtgärdat det senaste rymningstilltaget vid grinden på baksidan resultatet blir att hon inte får vara ensam ute då hon är så uppfinningsrik.

Har börjat cykla med henne och framgångrikt cyklade jag förbi en trädgård med hund häromdagen, utan att behöva stanna cykeln och utan att hon drog och skällde allt för mycket trots att den lilla pudeln i trädgården skällde oavbrutet på oss. Även igår blev vi utsatta för ett test då jag cyklade om en gående med hund, Kelly skällde självklart och drog men inte mer än att jag fick sätta ned foten, ta tag i kopplet och lyckades få hennes uppmärksamhet och fortsätta cyklandet. Det känns som en liten seger, ska fortsätta mitt cyklande och hoppas nå resultat i att hon ska ignorera andra hundar, skulle vara väldigt skönt att slippa blängande blickar och muttrande från andra hundägare när man är ute och promenerar.

Det här är som sagt mitt dåliga samvete och jag vet att det är mitt fel då jag också på grund av hennes beteende undvikit att ta promenader just för att slippa möta andra hundar och har valt att hellre gå i skogen där risken att möta någon är mindre än när man går på promenadvägarna.

Här hemma charmar Kelly lätt besökare med sitt glada sätt och framförallt sin alldeles helt underbart mjuka päls. Pälsen är som på en valp och allt som oftast får jag frågan när någon klappar henne "hur gammal är hon?" man tror att hon inte fått sin "riktiga" päls - ja och hennes sätt är ju som sagt också minst sagt valpigt och hon är väldigt "blond" - ett stort leende hela hon ;)


Skitgöra

Ibland känns det som allt bara går emot...  som grädde på moset är det stopp i avloppet  vilket gjort att hela badrummet på bottenvåningen svämmat över två gånger senaste dagarna. Trodde först det var slangen i duschen som lossnat men blev idag varse problemet när det var stopp i toa-stolen och kunde konstatera att stoppet är ute i gatan. Försökt få loss på stoppet genom att öppna rensbrunnarna utanför huset och köra med rensbandsförsedd högtryckstvätt - jag lovar att det finns trevligare saker att ägna sig åt, känns som jag fortfarande luktar bajs. Har också torkat, torkat och åter torkat våta golv samt ställt in en avfuktare, i morgon ska jag ringa ansvarig för avlopp hos kommunen och begära rensning av rören i gatan - tyvärr inte första gången och problemet är rötter som nästlat sig in i rören.

Funderar på att säga upp mig!


Hemma igen..

Hemma igen och är väldigt trött efter att ha kört nästan fyrtio mil med husvagn.

Har lite att fixa med vagnen, byta stödhjul samt elkontakterna mellan bilen och husvagnen plus lite andra småsaker jag kommit på nu när jag har "testcampat" några dagar. Inga stora saker det är lite inredningsdetaljer som lister och lampor samt fixa bänk över diskhon, utvändigt ska jag måla det blå en gång till och tvätta vagnen grundligt.

Är väldigt, väldigt trött men vill nog åka iväg några dagar igen när värmen kommer tillbaka.




"Mitt lilla hörn av campingen i Falkenberg"


Nostalgisemester

Sitter på Skrea camping i Falkenberg – ja, jag kom iväg! Läckan på avloppet var som jag hoppades endast T-kopplingen där en av slangarna lossnat och det är nu åtgärdat med rejäla slangklämmor = kommer inte hända igen :)

Resan hit gick bra och tog cirka fyra timmar helt utan missöden och systrarna med familjer som varit här nästan en vecka stod för ”välkomstkommitén” när jag anlände vid halv tolv tiden på natten till torsdagen. Stod parkerad första natten på parkering precis vid havet då min husvagnsplats var bokad från torsdag – för övrigt den sista lediga plats som fanns.

Jo, laptopen är med men den trådlösa Internetförbindelsen som  campingen står för är fruktansvärd seg sitter nu och skriver lokalt på datorn och vet inte om jag ens kommer kunna få ut mitt inlägg. Bilder är inte att tänka på att försöka ladda upp, i och för sig glömde jag USB – snodden men det kan jag väl fixa ny om så skulle vara men det spelar nog ingen roll för det finns nog ingen chans att få upp några bilder i det här nätet. Hade inte varit helt fel nu med mobilt nät, ja då tänker såklart många – varför i hela fridens namn över huvud taget ha med datorn på semester – jo, det är avkoppling för mig att sitta en stund, skriva lite och läsa nyheterna – datorn för mig = en självklarhet.

Den plats jag fått på campingen är i helt andra ändan mot var mina systrar ligger och det hade helt klart inte varit dumt med en cykel ska inte gå in på hur det kändes i fötter och ben igår efter ett antal travande fram och tillbaka.

 

Här i mitt eget lilla hörn av campingen är det jag som står för ”nostalgi-känslan” och alla ”grannar” runt om är nog helt övertygade om  att jag är här helt ensam utan att känna någon – det är ju jag som går bort till systrarnas husvagnar så här ser ju alla mig när jag är själv. Bilen och husvagnen väcker uppmärksamhet, männen går förbi tittar på bilen men ser ju ingen ”karl” i närheten att prata ”bil” med och ”tanterna/fruarna” i sällskapet slänger stränga blickar på sina respektive om de så ens funderar på att komma fram och prata. Så de ”stackars” karlarna går raskt förbi och försöker låtsas att de inte ser varken mig, bilen eller husvagnen och vet inte vart de ska vända blicken. Mycket komiskt – känner mig redan nu efter bara knappt ett dygn inne på campingen som jag är med i en svensk långfilm av typen ”Vi hade i alla fall tur med vädret” och jag sitter här med mitt sextiotals ekipage samtida musik i högtalarna och småler för mig själv.

Konstaterar att det är generationsboende av sällan skådat slag som gäller – man trycker in ”mormorar, farmorar”, svärföräldrar, föräldrar, barn, kompisar, kompisars kompisar och ja jag vet inte  allt i sina husvagnar och tält, undrar i mitt stilla sinne hur mycket semester en vecka i den miljön gett, dock bra träning i tålamod och socialt umgänge (haha).

 

* * *

 

Har gått några timmar sedan jag skrev och efter att ha gått fram och tillbaka till stranden kände jag desperat att jag var tvungen att lösa ”promenad-problemet” på något sätt för att slippa denna vansinniga smärta i fötter, ben och höfter.  Självklart fanns cyklar att hyra i receptionen, hade funnits risk för att jag åkt och köpt en annars,  nu känns det mycket bättre – kan lättsamt förflytta mig utan problem, såå skönt!

 Känner mig ganska unik här på campingen har inte sett någon som bor ensam varken i tält eller husvagn – ja förutom den ensamme något äldre och överförfriskade mannen som ”bor” i sin Fiat årsmodell ”gammal” och skick ”sämre” på parkeringen vid stranden. På natten hängs handukar för rutorna när han vinglar in i sin ”kuppe” – var tvungen ta en bild men kan ju tyvärr inte visa nu. Lägger ut bilden den när jag kommer hem.

 Konstaterar att jag har allt man behöver ha i husvagnen - det fungerar kanonbra och när alla andra runt om börjar ett dygn innan avfärd med att plocka ner förtält, flera lager med mattor, ugnar, bord m.m. kommer jag en halvtimma innan jag åker stoppa in mitt ihopfällbara bord och två stolar i kofferten på Mercan, koppla på vagnen och åka.

Nu är det dags för lite vila och sedan ska jag cykla ner till havet och ta ett dopp det är underbart skönt i vattnet!


Vad har hänt med husvagnsprojektet?

Jo, det har hänt en del sedan jag för en vecka sedan blev husvagnsägare. Var idag så gott som klar... trodde jag men när jag bäddar i "sovalkoven" känner jag att det är fuktigt på golvet under sängen och konstaterar att det läcker från avloppet - suck, dubbel och trippelsuck.

Annars har allt gått bra trots att jag mätte fel på mattan och fick improvisera med annan matta vid ingången, på toa och under sängen. Bytt vattenpumpar, installerat laddare till batteriet och gått igenom övrig el så de bitarna känns i alla fall ok.



Utsidan målad i samma blå som taket på Mercan, ser lite flammigt
eftersom färgen inte torkat riktigt ännu. Det vita på vagnen är ej heller
färdigtvättat.









Svårt få bra bild på mattan men den blev väldigt snygg.
Här är list och matta borttagen under sängen på grund
av läckaget.



Här ser man hur jag gjorde vid ingången där jag lade en annan matta och
silverfärgad list.




Ytterligare bild på golvet.



Garderoben målad invändigt.
Korgar och hängare
för kläder.



Bild från toan.



Ytterligare bild från toan.




Svårt få bra bilder på toan.



Sittgruppen, har valt inte ha några gardiner utan bara satt upp rullgardiner,
kanske kompletterar med gardiner senare.



Köksdelen



Bild mot sovalkoven.



Sovalkov och lilla köksdelen.



Detalj i sovalkoven



Sovalkov från annan vinkel.


Får se i morgon om det går göra något åt läckan. På torsdag åker jag iväg oavsett... får helt enkelt låta bli att använda avloppet. Övrigt småplock... lister och lite annan får vänta tills nästa vecka.

Är inte helt nöjd!


Viljan att göra...

Har sådan stark drivkraft att göra saker men kroppen tycker inte alltid det samma som jag. Igår efter att jag var färdig med mitt projekt för dagen kunde jag nätt och jämt sätta ned fötterna på golvet och har fruktansvärd värk från svanken och ned i ben och fötter. Det här gör mig så frustrerad! Jag tycker inte jag gjort för mycket, jag har målat lite, tagit paus, målat igen, suttit en stund och så vidare, det är låångt ifrån något som i tid liknar vanlig arbetsdag och jag har väldigt svårt acceptera att jag inte kan "köra på" i hundra.

Har nu domningar i ben och armar och fötterna ömmar för varje steg men jag vägrar just nu känna efter.. kalla mig dum i huvudet men för tillfället är värken värd det jag gör. Ska iväg och handla lite korgar att ha i skåpen och rullgardiner idag men trots det försöka gå så lite som möjligt.

Får blickar som säger... varför gör du det där när du får ont.. ja okey jag håller med om att jag kunde gjort lite mindre per dag - det är mitt problem, när jag gör något jag tycker är roligt "stänger jag av" när jag håller på och sedan får jag igen efteråt... men ibland är det värt det.

Vet att det är svårt förstå att jag håller på när man ser att jag har ont, försöker att inte visa smärtan men man ser ändå och suckar.

När det är klart har det varit värt det!


Projektuppdatering

Har hänt lite grann idag också i mitt husvagnsprojekt. Målningen invändigt är klar .. tror jag.. jag hittar nya ställen att måla hela tiden men i alla fall i det stora hela är målningen klar. Tapetseringen är också klar så man kan  ana hur resultatet kommer att bli. I morgon ska jag fixa inredning till skåpen och toan, rullgardiner lite kuddar och bäddutrustning samt hämta mattan.

Det som sedan återstår är att gå igenom elen, byta båda vattenpumparna, rengöring kylskåp, fixa nya takventiler, lägga in mattan (även över spis/vask) och målning utvändigt.. och ev. kolla radio/stereo, tv skippar jag nog i vagnen.. nyheterna kan jag lyssna på i radion. Inredningsdetaljer till skåpen (hyllor/korgar) och toan, rullgardiner ska upp, bädden göras klar och kuddar läggas på plats. Dynorna var precis nyklädda med nytt tyg så jag har bestämt mig för att det får vara kvar, lite tråkig beige/brun färg men den passar hyfsat bra - dock tycker jag inte om kvaliten på tyget... något stretchigt, gabardinliknande ... hu får rysningar men jag hinner/orkar nog inte sy om dem nu. Ska se om jag kan hitta några snygga filtar så länge. Dyker troligen upp fler saker, men det är vad jag kommer på nu.

... och sist men inte minst lite obligatorisk bilddokumentation.




Skåpsluckorna på plats och skåpen färdigmålade invändigt.




Skåpsluckorna stängda.




Garderobsdörr och skåpsluckor på plats, nederdelen på "britsarna" är också
 färdigmålade - i brunt man börjar kunna ana ett resultat.


Projekt "husvagn" fortskrider..

Har nu hållt på med mitt husvagnsprojekt i två dagar har spacklat, slipat, maskerat, målat och börjat tapetsera.  Väggar och tak är så gott som klara, vissa ställen har målats två gånger andra behövde till och med tre dragningar för att få bort den förut "grisrosa" hemska färgen. De som målat den skulle förmodligen kalla den beige men i mina ögon är den grisfärgad - men nu är det vitt, vitt och åter vitt :) Har idag bestämt mig för att behålla de bruna väggarna och det orangea (stavas det så??) handfatet på toan, ska endast måla lite vitt på någon kant som är lite skavd.

Maskeringstejp är ju ett ämne för sig, antingen sitter den för hårt eller också inte alls är min erfarenhet. Nu använde jag en tejp med texten "profsens val" - borde ju vara den bästa ... men färgen har krypit under tejpen - hade kunnat strunta i att maskera med den det hade blivit minst lika bra. Däremot tejpen jag köpt på biltema typ tio rullar för trettio kronor funkade alldeles utmärkt.

Sen fattar jag inte hur folk är funtade när man kan sätta upp till exempel en dörr och använda tre olika sorters skruvar och till på köpet ofta spårskruv... tröttsamt. Jag sätter i alla fall tillbaka grejerna med samma sorts skruv och använder inget annat än kryss på skruven!

Är inte helt klar med målningen håller på inuti skåpen där det också blir vitt sedan ska jag måla nederdelen på "sofforna" som blir brun. Har även fixat blå färg till utsidan idag - samma som Merca-taket.

Vad har jag gjort mer... jo fixat hårtoning, ska tas i så snart målningen är klar för just nu är jag lite mer "grå" än vanligt.. hmm är ju vida känd för att ha färg överallt när jag målar :))

Tvätt, städning och matlagning existerar inte i min värld just nu .. fokus är att få vagnen klar :))

Här några bilder på de senaste dagarnas arbete:



Väggar vitmålade och påbörjat målning inuti skåpen.




Målade väggar vid stora sittgruppen och här ska det bruna runt
luckorna behållas. Luckorna ska tapetseras.




Dörren till garderoben tapeserad med tapeten som även kommer
att pryda luckorna.




Här en bild på golvet som troligen kommer i morgon.
Ska även sitt över diskbänken.


I morgon fortsätter arbetet så nu är det dags att försöka sova en stund.

God Natt!


Nytt projekt...

Har funderat på om jag ska få någonting som överhuvudtaget liknar semester i år och tanken har funnits att skaffa en husvagn. Mina systrar har husvagn och de har tjatat på mig att följa med till kusten och jag har gått och tänkt lite på det sista veckorna. Det som känns jobbigt är att de alla är två, de har sina respektive och jag, trots att det är många där känner mig ensam i alla fall. Ensamheten känns när det inte finns någon "självklar" till hands med sådant som ska fixas, förberedas, ja egentligen i allt.

Tänker också att jag kanske kan åka iväg och spela golf eller fiska någon helg och dra med vagnen. Tanken har fått gro ett tag som sagt och i går gjorde jag slag i saken. En husvagn inhandlades - ja inte en sådan som systrarna har vilket är mer eller mindre rullande lyxhus med allt från dubbelsäng till ugn och dusch - nej nu talar vi om en sjuttiotalare som haft sitt glans dagar, en liten lättdragen vagn - eller objekt kanske är bättre ord. I alla fall så är den skattad och besiktigad så oavsett skick så är den helt körklar - fast nej inte i mina ögon. Just nu är det mest fokus på att renovera / inreda mitt nyförvärv så jag får den som jag vill ha och det är verkligen jätteroligt hoppas bara att det inte blir övermäktigt och jag tappar inspirationen mitt i nånstans... men nej det vill jag inte tro. Min tanke är att den ska vara hyfsat färdig till nästa vecka, endast småsaker får vara kvar att göra då, så vi får se hur det går.

Ska försöka dokumentera mitt husvagnsprojekt så vad har hänt idag. Jo, jag har tagit ur en del av inredningen, skruvat ner rullgardiner, krokar och annat som suttit på väggarna samt börjat måla vägg och tak vid "lilla gruppen" där jag tänkt göra en fast soffa / säng. Har även beställt matta till golv samt tapet - ja det blir inga stora bitar i en husvagn - en rulle tapet och 3 kvm matta så man kan lätt kosta på sig det man tycker är snyggt :)





Utsidan på "pärlan"




Stora sittgruppen




Köksdelen




Dörrar till garderob och toa-utrymme.





Lilla toa-utrymmet, dålig bild men man ser tydligt det "ljuva sjuttiotalet" i färgerna ;)




Bild tagen från stora sittgruppen mot utgången och lilla sittgruppen.
Den lilla sittgruppen har jag tagit bort och påbörjat rengöring av väggarna.




Påbörjad målning




... fortsatt målning av väggar.



I morgon ska jag fortsätta målningsarbetet och hoppas bli färdig med åtminstone alla väggarna. Tapeten är tänkt till dörrar och luckor, toa-utrymmet vet jag inte riktigt hur jag ska göra med än, ska fundera lite till. Det lilla diskbänks-skåpet och garderoben måste också fixas till invändigt så det känns rent och fräscht och utvändigt blir det efter ordentlig tvätt eventuellt målning av den blå randen som är matt och solblekt. Vid eventuell målning utvändigt kommer jag använda samma mörka blå som är på taket på Mercan, då kommer de matcha varandra och bli ett vackert ekipage - dock ej tidsmässigt lika - en sextio och en sjuttiotalare :)

Ja vi får se hur det hela fortskrider - en dag i taget och mycket kaffe!


Men man vet så lite om sig själv... ♫

... när ångesten och ensamheten kommer .. 




Sommardag

Idag har det verkligen varit en riktig sommardag med allt som tillhör, massor av värme, bad, åska och en god sommardrink. Var på förmiddagen en sväng hos min syster som hade besök av sin svåger/svägerska och deras barn, två underbara små flickor som aldrig fick nog av poolen. Väl hemma var det bara att ta tag i middagen, fick bli lövbiff med potatiskroketter och bernaisesås - till sönernas glädje.. och det fanns inte en grönsak så långt ögat nådde .. suck.. men jag tog mina ordinarie två råa morötter i alla fall.

Mellan dopp i  "fulpoolen" som jag kallar den så har kanonbra fotboll stått på schemat, började med Tyskland - Brasilien där Tyskland helt och hållet körde över Brasilien - ruskigt bra fotboll. Därefter Spanien - Portugal och Spanen vann - helt rätt enligt mig - de spelade mycket bra och var värda segern. Ser fram emot semifinalerna.

Sitter nu här med en ruskigt god drink - lika delar rom/gin/äppellikör och fyllt upp med is och Schweppes - riktigt fräsch denna varma sommarkväll.

Igår var min brors son (Nimbus) och en kompis (Elsa-Nova) här och badade i "fulpoolen", ja den är riktigt ful - en sån där ställning ovan mark - men åh vad den varit skön idag! Barnen får inte bada ensamma eller utan flytvästar, det är precis att de bottnar och det roligaste var att åka båt på badmadrasserna.

Ja just det jag har satt upp en gunga åt bästa "Lovisen" också ... de (svärson, dotter och barnbarn) kommer hem i veckan efter att varit på semester uppe i Norrland så jag har väl vad man kan kalla "Lovisabstintens"  förhoppningsvis dyker de upp på måndag :)

Nu ska jag ta min underbara drink och gå ut och njuta av den, sommarkvällen och lite god musik på balkongen.

GodKväll!




Nimbus och Elsa-Nova


En kaffe tack!