Innehåll


RSS 2.0

One way ticket från galenskapens land!

I galenskapens land tycker man det är okey att utvisa en 91-årig, synskadad, dement dam till Ukraina, ja om hon inte är för sjuk alltså tilläggas bör att alla hennes anhöriga bor i Sverige. Ett läkarutlåtande ska visa huruvida 91-åringen är frisk nog att skickas till Ukraina eller ej. http://www.nyheterna.se/1.2309971/2011/10/04/lakarutlatande_kan_hjalpa_ganna

Nej, men vad bra! Då kan vi ju skicka alla svenska, friska 90-åringar till Ukraina. Det vore ju också speciellt smart att börja med att skicka de ensamma som inte har några anhöriga, då saknar de ju ingen och ingen saknar dem. Man skulle kunna ordna gruppresor och skicka dem till samma ställe då får de gemenskap av varandra och slipper språkproblem - förresten, det borde väl inte vara några problem för dem att lära sig ett nytt språk - de är ju friska. 

Vad ska de leva av, ja vad vet jag.. Ganna Chyzhevska ovan har förmodligen ingen pension och svenska åldringar är väl inte sämre än Ukrainska så de borde väl klara sig.. eller? De får ju världens chans och kan "backpacka" lite i Europa om de vill, ta igen det de missade i ungdomen och tänk vad pengar staten skulle spara in på åldringsvård och pensioner, en "win-win situation"

One way ticket is da shit!

Lysande Sickan!

Kompletterar med ytterligare länk om vad vår Migrationsminister Tobias Billström tycker om handläggningen trots att Europadomstolen  i sista stund uppmanade Sverige att skjuta upp utvisningen - http://www.expressen.se/nyheter/1.2595529/tobias-billstrom-vill-inte-andra-lagen



Kommentarer
Postat av: lars

Märkligt och skrämmande. I say no more.

2011-10-05 @ 08:45:22
URL: http://www.pappahumor.wordpress.com
Postat av: Johan Andersson

Och du verkar inte tänka längre än näsan räcker, för har du tänkt på hur mycket det kostar i skattepengar att ta in åldringar som inte är, och aldrig kommer att bli, arbetsföra?



Från dag 1 är de bara en belastning för samhället. Visst skulle hon ha det bättre i Sverige, och det finns åtskilliga miljoner åldringar i Europa och Ryssland som alla skulle ha det bättre om de kunde få komma hit och få en svensk pension (som de aldrig betalat in någon skatt för), och om de kunde få ta del av vår sjukvård, våra äldreboenden och demensboenden!



Hur mycket tror du att det skulle kosta, och varför ska vi ta in den här gamla tanten men inte nästa som vill hit?



Det blir en störtflod av massinvandring av pensionärer, och det skulle aldrig hålla i längden.



Vakna upp och se verkligheten. Sverige kan inte försörja alla som "det är synd om" i tidningarna.

2011-10-18 @ 21:22:06
Postat av: Roggan

Ännu bättre vore att skicka våra politiker till världens ände.

2011-10-18 @ 21:31:41
URL: http://roggansblogg.wordpress.com/
Postat av: Anneli H Bloggaren

Och DU Johan slår dig glatt på bröstet för att du lyckades födas i helt rätt land (hur gjorde du?) och få del av västvärldens välfärd och överflöd samtidigt missunnar du någon annan som lyckats ta sig hit att få stanna och få möjlighet att känna trygghet de sista åren av sitt liv. Jag ser verkligheten och den är inte vacker!

2011-10-18 @ 21:33:28
URL: http://mittilivets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback